Tietoa meistä

Layer Group on Ruotsin suurin pintapalveluita tarjoava yritysryhmä. Layer Group koostuu alueellisesti johtavista yrityksistä, joilla on vahvat yrittäjät ja brändit. Toukokuussa 2020 perustettu konserni toimii valtakunnallisesti Ruotsissa ja Kaukomaalaus Oy:n oston jälkeen myös Suomessa. Layer Group tarjoaa sekä suurille että pienille asiakkaille kilpailukykyisiä palveluja pääasiassa maalaamisessa, rappauksessa, lattianpäällysteissä, laatoituksessa ja teollisuusmaaleissa.

Layer Groupilla on tällä hetkellä noin 1 600 työntekijää ja noin 200 miljoonan euron liikevaihto. Layer Groupin omistavat yrittäjät sekä pohjoismaiset sijoitusyhtiöt Litorina ja Bragnum Invest, jotka yhdessä ovat Layer Groupin suurin omistaja. Sijoitusyhtiöt Litorina ja Bragnum sijoittavat pieniin ja keskisuuriin pohjoismaisiin yrityksiin, joita ne kehittävät alansa johtajiksi yhdessä johdon kanssa.

Bild på målare

Hallitus

Jan-Olof Backman, hallituksen puheenjohtaja

Lars Österberg, hallituksen jäsen
Osakas, Bragnum Invest

Stefan Olsson, hallituksen jäsen

Mattias Letmark, hallituksen jäsen
Osakas, Litorina

Paul Steene, hallituksen jäsen
Osakas, Litorina

Anders Steen, hallituksen jäsen
Osakas, Bragnum Invest

Per Leopoldsson, hallituksen jäsen

textilgolv
Yritykset

Layer Group koostuu vakiintuneista, alalla pitkään toimineista yrityksistä. Ne ovat oman alueensa markkinajohtajia, pystyvät rakentamaan aitoja asiakassuhteita ja ovat sitoutuneiden yrittäjien vetämiä.

Yritykset
  • Työntekijöiden määrä

    1600
  • Liikevaihto

    236 M EUR
  • Yritysten määrä

    61