Lehdistötiedotteet

18 Jan 2024

Layer Group -konserniin kuuluva Stoby Måleri AB ostaa Ystadmålarna-yrityksen ja saa vahvan aseman Ystadissa

Stoby Måleri AB tarjoaa maalaus- ja käsityöpalveluja kaikkialla Skoonen, Hallandin ja Smålandin alueella. Nyt yritys vahvistaa maalausyksikköään Ystadin alueella ostamalla Ystadmålarna AB:n. Stoby Måleri AB on ollut osa Layer Group -konsernia vuoden 2020 alusta lähtien. Tuotemerkki tunnetaan hyvin Etelä-Ruotsissa, erityisesti Hässleholmissa, jossa yritys on toiminut vuodesta 1969.

Lue lisää
11 Jan 2024

Ruotsalainen Layer Group ostaa Tasoite- ja Maalaustyö Vista Oy:n Mäntsälästä

Tasoite- ja Maalaustyö Vista Oy on perinteinen, kannattavasti toimiva maalausliike, joka on erikoistunut sopimusurakointiin ja saneerauksiin. Yhtiö toimii Mäntsälässä. Layer Group vahvistaa kaupalla asemaansa yhtenä Suomen suurimmista maalausliikkeistä. Vistan perustajayrittäjä ja toimitusjohtaja Joni Lindblom jatkaa uuden omistajan palveluksessa.

Lue lisää
7 Nov 2023

Layer Group ostaa Stig Erikssons Golv AB:n ja laajentaa näin toimintojaan lattiasegmenttiin Tukholmassa

Layer Group ilmoittaa tänään ostaneensa Stig Erikssons Golv AB:n ja vallanneensa näin jalansijan Tukholman lattiamarkkinoilta. Pitkällä aikavälillä tämä mahdollistaa Layer Groupille orgaanisen kasvun tässä segmentissä pääkaupunkialueella.

Lue lisää
2 Nov 2023

Layer Group ostaa Arvikassa ja Edassa toimivan Färg & Co Målerin ja ottaa näin strategisen harppauksen Värmlannissa

Layer Group toivottaa perinteikkään Färg & Co:n tervetulleeksi konserniin. Arvikassa ja Edassa toimiva perinteinen maalausalan yritys on perustettu vuonna 1919. Yrityskauppa on strategisesti tärkeä, sillä näin konserni laajenee uudelle maantieteelliselle alueelle. Layer Groupin tavoitteena on vakiinnuttaa asemansa pintakäsittelypalvelujen markkinajohtajana erityisesti maalauksen, lattiaratkaisujen ja teollisuusmaalien osa-alueilla.

Lue lisää
27 Oct 2023

Layer Group ostaa MälarFasad-kasvuyrityksen, jonka erikoisosaaminen tukee kulttuurirakennusten kunnossapitoa

Layer Group jatkaa strategista kasvuaan pintakäsittelypalvelujen alalla ja ostaa Eskilstunassa toimivan MälarFasadin. MälarFasad tarjoaa esimerkiksi kulttuurikiinteistöjen maalauksia sekä kattojen, julkisivujen ja ikkunoiden kunnostusta avaimet käteen -periaatteella. Kyseessä on houkutteleva markkinarako pintakäsittelypalveluissa, ja yritys tuo konserniin huippuosaamista.

Lue lisää