7 Nov 2023

Layer Group ostaa Stig Erikssons Golv AB:n ja laajentaa näin toimintojaan lattiasegmenttiin Tukholmassa

Layer Group ilmoittaa tänään ostaneensa Stig Erikssons Golv AB:n ja vallanneensa näin jalansijan Tukholman lattiamarkkinoilta. Pitkällä aikavälillä tämä mahdollistaa Layer Groupille orgaanisen kasvun tässä segmentissä pääkaupunkialueella.


Mikael Holmgren, Regional Manager Layer Group, Pär Dässman, CEO Stig Erikssons Golv and John Strand, CEO and President Layer Group.

- Toivotamme Stig Erikssons Golv AB:n ja sen osaavan ja kokeneen tiimin tervetulleeksi Layer Groupiin! Olemme erityisen iloisia saadessamme joukkoomme lattia-alan yrityksen, jolla on laaja kokemus puitesopimuksista ja jonka tähtäimessä ovat samat asiakkaat kuin nykyisillä tukholmalaisilla maalaus- ja rakennuspalveluyrityksillämme. Tämä lupaa hyvää yhteistyölle ja asiakastarjonnalle konsernin sisällä, sanoo Layer Groupin toimitusjohtaja John Strand.

Stig Erikssons Golv AB:n osto on tärkeä osa Layer Groupin kasvustrategiaa, jonka tavoitteena on laajentaa palvelutarjontaa ja vahvistaa konsernin asemaa johtavana pintakäsittelypalvelujen tarjoajana erityisesti maalauksen, lattiaratkaisujen ja teollisuusmaalien osa-alueilla. Kun Stig Erikssons Golv AB integroidaan osaksi Layer Groupin liiketoimintaa, konserni voi tarjota Tukholman alueen asiakkaille entistä kattavampia pintakäsittelypalveluja. Tämä avaa myös kasvumahdollisuuksia houkuttelevilla markkinoilla.

- Odotamme todella innolla tulevaa yhteistyötämme. Tämä hyödyttää sekä osaavia työntekijöitämme että asiakkaitamme, toteaa Stig Erikssons Golv AB:n toimitusjohtaja Pär Dässman.

Stig Erikssons Golv AB haluaa olla alan eturintamassa ympäristöasioiden hallinnassa ja toimii järjestelmällisesti niiden hyväksi. Layer Groupin avulla näitä asioita voidaan edistää entistä laajemmassa kontekstissa, sillä konserni muodostaa yhteisen kehyksen, jossa Layer Group tarjoaa tukea ja edistää kehitystä ja vastuullista kestävyystyötä. Stig Erikssons Golv AB:n sitoutuminen ympäristöasioiden hallintaan ja työntekijöihinsä sopii hyvin siihen malliin, jolla Layer Group haluaa viedä konsernia eteenpäin.

Logo

Stig Erikssons Golv AB
Stig Erikssons Golv AB on vakiinnuttanut asemansa luotettavana toimijana lattiapäällysteiden alalla, jolta sillä on vaikuttava, yli viiden vuosikymmenen kokemus. Yritys on erikoistunut lattia- ja mattoasennuksiin sekä huoltotöihin, ja se tarjoaa palvelujaan pääasiassa puitesopimusasiakkaille ja muille toistuvasti tilaaville asiakkaille, kuten kiinteistönomistajille ja rakennuttajille, eteläisessä Tukholmassa. Asiakaskuntaan kuuluvat muun muassa Stockholmshem, Hugebostäder, Bostadsstiftelsen Fonden ja Hebabfastigheter. Stig Erikssons Golv AB:n henkilökunta on erittäin ammattitaitoista ja yrityksen vuotuinen liikevaihto on 20 miljoonaa kruunua. Asiakkaiden luottamuksen yritys on saavuttanut korkeatasoisen palvelunsa ja laadukkaiden lopputulosten ansiosta.

Lisätietoja:

John Strand
John Strand, toimitusjohtaja
john.strand@layergroup.se
+46 70-233 07 69

Layer Group
Layer Group on yksi Ruotsin suurimmista pintamaalauspalveluihin erikoistuneista konserneista. Se koostuu johtavista paikallisista yrityksistä, joilla on motivoituneet yrittäjät ja vahvat tavaramerkit. Konserni perustettiin toukokuussa 2020, ja se on valtakunnallinen toimija, joka pystyy tarjoamaan kilpailukykyisiä palveluja sekä suurille että pienille asiakkaille erityisesti maalauksen, lattiaratkaisujen ja teollisuusmaalien alalla.

Layer Groupilla on tällä hetkellä noin 1 600 työntekijää, ja sen liikevaihto on hieman yli 2,3 miljardia kruunua. Konserni toimii koko Ruotsissa etelärannikon Trelleborgista ja pohjoisen Kiirunaan sekä suuressa osassa Suomea. Layer Groupin omistavat yrittäjät sekä pohjoismaiset Litorina- ja Bragnum Invest -sijoitusyhtiöt, jotka yhdessä ovat suurimmat omistajat. Litorina ja Bragnum ovat sijoitusyhtiöitä, jotka sijoittavat pieniin ja keskisuuriin pohjoismaisiin yrityksiin ja kehittävät niistä yhdessä johdon kanssa alansa johtavia yrityksiä kasvun, kannattavuuden parantamisen ja ammattimaisuuden lisäämisen kautta.