Lehdistötiedotteet

7 Nov 2023

Layer Group ostaa Stig Erikssons Golv AB:n ja laajentaa näin toimintojaan lattiasegmenttiin Tukholmassa

Layer Group ilmoittaa tänään ostaneensa Stig Erikssons Golv AB:n ja vallanneensa näin jalansijan Tukholman lattiamarkkinoilta. Pitkällä aikavälillä tämä mahdollistaa Layer Groupille orgaanisen kasvun tässä segmentissä pääkaupunkialueella.

Lue lisää
2 Nov 2023

Layer Group ostaa Arvikassa ja Edassa toimivan Färg & Co Målerin ja ottaa näin strategisen harppauksen Värmlannissa

Layer Group toivottaa perinteikkään Färg & Co:n tervetulleeksi konserniin. Arvikassa ja Edassa toimiva perinteinen maalausalan yritys on perustettu vuonna 1919. Yrityskauppa on strategisesti tärkeä, sillä näin konserni laajenee uudelle maantieteelliselle alueelle. Layer Groupin tavoitteena on vakiinnuttaa asemansa pintakäsittelypalvelujen markkinajohtajana erityisesti maalauksen, lattiaratkaisujen ja teollisuusmaalien osa-alueilla.

Lue lisää
27 Oct 2023

Layer Group ostaa MälarFasad-kasvuyrityksen, jonka erikoisosaaminen tukee kulttuurirakennusten kunnossapitoa

Layer Group jatkaa strategista kasvuaan pintakäsittelypalvelujen alalla ja ostaa Eskilstunassa toimivan MälarFasadin. MälarFasad tarjoaa esimerkiksi kulttuurikiinteistöjen maalauksia sekä kattojen, julkisivujen ja ikkunoiden kunnostusta avaimet käteen -periaatteella. Kyseessä on houkutteleva markkinarako pintakäsittelypalveluissa, ja yritys tuo konserniin huippuosaamista.

Lue lisää
20 Oct 2023

Layer Group vahvistaa pintakäsittelypalveluiden kokonaistarjontaa ostamalla Golvimportenin

Layer Group jatkaa tiellään kohti pintakäsittelypalveluiden kokonaisvaltaista toimittamista ostamalla boråsilaisen Golvimporten-yrityksen. Golvimportenin mukanaan tuoma kasvu on merkittävä investointi Layer Groupin lattiasegmenttiin, ja yritysosto on linjassa konsernin pintakäsittelypalveluiden kasvustrategian kanssa.

Lue lisää
15 Aug 2023

Layer Group vahvistaa asemaansa Göteborgissa - Allerby Måleri AB:n hankinnan kautta

Layer Group vahvistaa läsnäoloaan Göteborgin alueella hankkimalla Allerby Måleri -yrityksen, joka on tunnettu laadukkaasta työstään ja kokeneesta henkilöstöstään. Allerby Måleri:n ja Layer Groupin omistaman Högsbogruppenin, neljän maalausalan yrityksen Göteborgissa, yhdistäminen mahdollistaa vahvistuneen jalansijan mielenkiintoisella kasvualueella.

Lue lisää