2 Nov 2022

Layer Group vahvistaa edelleen asemaansa Skoonessa hankkimalla Malmössä toimivan Palmkvist Målerin osaksi konserniaan

Malmössä toimiva Palmkvist Måleri -maalaamo on maineikas yritys, jolla on hyvä asiantuntemus muun muassa peruskorjauksista, huollosta ja kunnossapidosta. Toimitusjohtaja Freddy Olofsson johtaa yritystä ansiokkaasti, ja henkilöstö koostuu vahvasta ryhmästä työntekijöitä ja ammattitaitoisia maalareita. Layer Group ostaa 100 prosenttia osakkeista, mutta Palmkvist Måleri pysyy omana vakiintuneena tavaramerkkinään ja säilyttää vahvat paikalliset juurensa.

Palmkvist Måleri
Hugo Tullberg Wengholm, Freddy Olofsson, Jonas Danielsson

- Odotamme innolla Palmkvist Målerin liittymistä konserniin ja sen tuomia yhteistyöhyötyjä alueen muiden yritystemme kanssa. Kyseessä on hyvin johdettu yritys, jossa kaikki ovat tarkkoja projektiensa laadusta. Freddy Olofssonilla on taito valita oikeat toimeksiannot, ja hänen työntekijänsä osaavat tehdä työn ammattimaisesti ja tehokkaasti asiakastyytyväisyyden ja hyvän kannattavuuden saavuttamiseksi, sanoo John Strand, Layer Groupin toimitusjohtaja.

Kolme skoonelaista yritystä – Ekbladhs, Stoby ja Svensson o Son – kuuluvat jo konserniimme, ja näin vahvistamme edelleen Layer Groupin johtavaa markkina-asemaa ja läsnäoloa Skoonessa, erityisesti Malmössä ja ympäröivissä kaupungeissa. Palmkvist Målerilla on jo nyt hyvin toimiva yhteistyö Ekbladhs Målerin kanssa, ja tulevaisuudessa näemme suuria mahdollisuuksia kaikkien skoonelaisten yritysten tiiviissä yhteistyössä. Palmkvist Måleri on erittäin hyvä lisä eteläiselle alueellemme ja tuo vahvaa asiantuntemusta koko konserniin.

- Tuntuu jännittävältä ja mukavalta olla osa Layer Groupia. Se antaa Palmkvist Målerille turvallisuutta, vakautta ja voimaa, ja odotamme innolla uusia haasteita yhdessä, sanoo Palmkvist Målerin toimitusjohtaja Freddy Olofsson.

Andreas Palmkvist perusti Palmkvist Målerin vuonna 1999 yksityisyrittäjänä. Nimi siirtyi vuonna 2004 Andreas Palmkvistin ja Freddy Olofssonin omistamalle osakeyhtiölle. Vuodesta 2018 lähtien Freddy Olofsson on ollut yrityksen ainoa omistaja. Yrityksessä on tällä hetkellä 25 työntekijää, ja se työskentelee muun muassa remontti-, huolto- ja ylläpitomaalausten parissa. Yrityksen hyvät asiakassuhteet tuottavat toistuvia toimeksiantoja yksityisiltä kiinteistöyhtiöiltä, yrityksiltä, asunto-osakeyhtiöiltä ja kuluttajilta.