16 Nov 2022

Layer Group laajentaa teollisuuspinnoiteliiketoimintaansa ja toivottaa jönköpingiläisen Nordial Adhesiven tervetulleeksi konserniin

Nordial Adhesive on erikoistunut teollisuusliimoihin, ja se vahvistaa Layer Groupin teollisuuspinnoiteliiketoimintaa Tinterin tytäryhtiönä. Hankinnan ajoitus ei olisi voinut olla parempi. Tinter on parhaillaan aloittamassa toimintaa Jönköpingissä ja saa nyt aloitukseen tukea Nordial Adhesivelta.

Nordial
Niklas Folkesson (Tinter), Jonas Danielsson (Layer Group), Nicklas Lindqvist (Nordial Adhesive), Hugo Tullberg Wengholm (Layer Group).

-Toivotamme Nordial Adhesiven erittäin mielellämme tervetulleeksi Tinteriin. Yrityksemme täydentävät toisiaan mainiosti, ja Nordial Adhesiven tuotteiden myötä tarjontamme liimamarkkinoilla on kattava. Aloituksemme Jönköpingissä nopeutuu, minkä lisäksi pääsemme hyödyntämään Nicklas Lindqvistin merkittävää asiantuntemusta, sanoo Tinterin toimitusjohtaja Niklas Folkesson.

- Nordial Adhesiven toimitusjohtaja Nicklas Lindqvist on erittäin motivoitunut ja kyvykäs yrittäjä, joka johtaa itse koko yritystä. Olemme jo nähneet esimerkkejä siitä, miten hyvin Nicklasin ja hänen yrityksensä yhteistyö Tinterin kanssa tulee sujumaan. Odotamme innolla, että saamme esitellä Nicklasin muulle teollisuuspinnoitetiimille, sanoo John Strand, Layer Groupin konserni- ja toimitusjohtaja.

Yrityskauppa tukee Layer Groupin investointeja teollisuuspinnoitteiden osa-alueella, jota meillä edustavat entuudestaan Tinter Göteborgissa ja Skövdessä sekä Stoby Industri Hässleholmissa. Liimatoimintomme muodostavat teollisuuspinnoitteiden alasegmentin, johon kuuluvat nyt Nordial Adhesive sekä Tinterin liimaliiketoiminta Kålleredissä. Nordial Adhesive tuo tuotevalikoimaamme pakkausliimat, jotka meiltä aiemmin puuttuivat, ja täydentää siten oivallisesti toimintojamme.

- Odotan innolla, että meistä tulee osa Tinteriä ja Layer Groupia. Yhdessä meistä tulee entistä suurempi, vahvempi ja houkuttelevampi teollisuusliimojen toimittaja. Yhdistymisen myötä meillä on vahva tuotevalikoima, jonka ansiosta pystymme toimittajana vastaamaan entistä kattavammin asiakkaidemme liimasovellustarpeisiin useilla markkina-alueilla, sanoo Nordial Adhesiven toimitusjohtaja Nicklas Lindqvist.

Nordial Adhesive
Vuonna 2005 perustettu Nordial Adhesive on kasvanut vahvasti, ja sen vuotuinen liikevaihto on nykyään noin 15 miljoonaa Ruotsin kruunua. Yritys tarjoaa laajan valikoiman liimatuotteita ja kehittää yksilöllisiä ratkaisuja asiakkailleen. Jönköpingissä sijaitsevasta varastosta toimitetaan tuotteita nopeasti asiakkaille eri puolille Skandinaviaa, Puolaa ja Baltian maita.