5 May 2022

Layer Groupille lisää lattianpäällystysosaamista Gävlessä

Layer Group on ilmoittanut ostavansa Högström Golvin. Högström Golv on konsernin ensimmäinen riippumaton lattianpäällystysalan yritys.

Högströms Golv
Håkan Vahlund, Hugo Tullberg Wengholm, Jesper Lindh, John Strand, Magnus Högström ja Jonas Danielsson.

Högström Golv tekee lattiatöitä pääasiassa puitesopimusten mukaisesti ja rakennusyritysten aliurakoitsijana. Yrityksellä on sopimuksia myös suurten kiinteistö- ja vakuutusyhtiöiden kanssa. Yrityksen perusti vuonna 2004 Magnus Högström, joka on tähän asti ollut osakkaana yhdessä Håkan Vahlundin ja Jesper Lindhin kanssa.

Högström Golv tuo Layer Groupin ulottuville suuria kasvumahdollisuuksia lattianpäällystysalalla, ja toivomme voivamme houkutella konserniimme lisää samantasoisia alan yrityksiä.

– Högström Golv on upea yhdistelmä ammattitaitoisia työntekijöitä, motivaatiota ja pitkäaikaista kannattavuutta. Magnus, Håkan ja Jesper muodostavat mainion ja toimivan tiimin yhdessä talous- ja työmaapäällikkö Sophie Hedblomin kanssa. Olemme innoissamme Högströms Golvin ja muiden alueella toimivien tytäryhtiöidemme tulevasta yhteistyöstä, erityisesti puitesopimuksissa, joissa Högströms Golv on jo tehnyt menestyksekästä työtä, sanoo Layer Groupin vanhempi neuvonantaja Jonas Danielsson.

– Layer Groupin osakkuus on meille juuri oikea ratkaisu. Yhdessä meistä tulee vahvempia ja voimme nostaa Högström Golvin seuraavalle tasolle. Odotamme innolla sitä, että pääsemme osana Layer Groupia vaikuttamaan lattianpäällystysalaan, ja toivomme, että yhä useampi alan toimija liittyy joukkoomme. On hienoa olla mukana Layer Groupissa, joka haluaa viedä kehitystä eteenpäin kanssamme, Högströms Golvin Magnus, Håkan ja Jesper toteavat.