15 Aug 2023

Layer Group vahvistaa asemaansa Göteborgissa - Allerby Måleri AB:n hankinnan kautta

Layer Group vahvistaa läsnäoloaan Göteborgin alueella hankkimalla Allerby Måleri -yrityksen, joka on tunnettu laadukkaasta työstään ja kokeneesta henkilöstöstään. Allerby Måleri:n ja Layer Groupin omistaman Högsbogruppenin, neljän maalausalan yrityksen Göteborgissa, yhdistäminen mahdollistaa vahvistuneen jalansijan mielenkiintoisella kasvualueella.

Allerby2
Thomas Lachonius, Viktor Allerby

-Tervetuloa Allerby Måleri, hyvin hoidettu ja arvostettu yritys, joka sopii erinomaisesti ryhmäämme. Olemme jo nähneet heidän hyvää yhteistyötään Effektiv Måleri:n, Rusch & Son:n ja KP Måleri:n kanssa, jotka kaikki kuuluvat Layer Groupin omistamaan Högsbogruppeniin. Odotamme innolla lisää yhteistyöetuja kasvavalla Göteborgin suurkaupunkialueella. Luotan suuresti heidän vahvaan tiimiinsä, jonka johdossa ovat toimitusjohtaja Viktor Allerby ja operatiivinen johtaja Thomas Lachonius. He tuovat osaamista ja johtajuutta konserniimme, sanoo John Strand, Layer Groupin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja.


Allerby Måleri vastaa monella tapaa konsernin nykyistä toimintaa, joka koostuu sitoutuneista yrittäjistä, paikallisista johtajista ja kestävyyden painottamisesta. Heidän vahvat asiakassuhteensa ovat yrityksen perusta ja niitä ylläpitävät pätevät työntekijät, jotka ottavat suuren vastuun päivittäisestä toiminnasta. Allerby Måleri jakaa Layer Groupin tavoitteen saavuttaa seuraava taso laadussa ja palvelussa, ja he voivat nyt hyötyä ryhmän tuesta ja kertyneestä osaamisesta. Layer Group on hajautettu konserni, jossa jokainen yritys toimii edelleen omalla brändillään. Tämä tarkoittaa, että Allerby Målerilla on edelleen suuri vastuu, mutta kuulumalla suurempaan kokonaisuuteen he voivat saavuttaa vahvuuden, joka mahdollistaa paremman kasvun ja kannattavuuden.


- Odotamme innolla, että Allerby Måleri AB ottaa nyt seuraavan askeleen kehityksessään ja liittyy osaksi Layer Groupia. Korkeimman tason rakennusmaalausta jatkavan ja parhaiden yritysten vahvan konsernin osana oleminen merkitsee yritykselle, työntekijöille ja asiakkaille lisää turvallisuutta ja pitkäaikaisuutta, sanovat Viktor Allerby ja Thomas Lachonius.


Tietoa Allerby Målerista
Yritys perustettiin vuonna 1987, se on ISO-sertifioitu ja toimii Göteborgin alueella. Allerby Målerin perustajan poika Viktor Allerby on tällä hetkellä toimitusjohtaja ja johtaa yritystä tiiviissä yhteistyössä operatiivisen johtajan Thomas Lachoniuksen kanssa. Heidän 25 maalaria suorittavat monimutkaisia korjaus- ja huoltotöitä, ja he ovat erikoistuneet maalausurakoihin ja projekteihin, jotka ovat erittäin vaativia suorituksen, ajan, henkilöstön, koon ja maantieteellisen sijainnin vuoksi. He työskentelevät valtiolle, kunnille, yksityisille kiinteistönomistajille, asunto-osakeyhtiöille, rakennusyrityksille ja kiinteistönhallinnoille. Työt voivat sisältää kaikkea sisä- ja ulkomaalausmaalauksesta, palosuojamaalaukseen, epoksimaalaukseen ja ikkunoiden kunnostamista klassiseen koristeluun. Allerby Målerilla on 25 miljoonan kruunun liikevaihto ja hyvä kannattavuus, osittain hyvien asiakassuhteiden ja toistuvien asiakkaiden ansiosta, kuten esimerkiksi Ruotsin kirkko ja useat suuret ja keskisuuret rakennusyritykset ja kiinteistönomistajat. Heidän vahvat asiakassuhteensa perustuvat painotettuun kestävän kehityksen ajatteluun, jossa pitkäaikaisuus, vastuullisuus ja vahva paikallinen juurtuminen ovat ratkaisevia tekijöitä.