5 Apr 2023

Layer Group ostaa Målerifixarna i Linköping AB:n ja laajentaa konsernia jälleen alan johtavalla yrityksellä

Målerifixarna i Linköping AB:llä on vahva asema markkina-alueellaan, ja yrityskauppa tuo Layer Groupille jalansijan Mälarinlaakson alueella. Layer Groupin perusta vahvistuu yhteistyössä konsernin muiden yrittäjien kanssa, ja näin voimme laajentua edelleen sekä Mälarinlaaksossa että Etelä-Ruotsissa.

Målerifixarna Förvärv
John Strand (CEO Layer Group), Marcus Wistrand (CEO Målerifixarna), Johan Hansson (Målerifixarna), Hugo Tullberg Wengholm (COO Layer Group)

- Vuonna 2022 ostimme ja integroimme konserniin 14 yritystä, jotka kaikki ovat vakiintuneita ja johtavia toimijoita omilla alueillaan. Målerifixarna i Linköping on ensimmäinen hankintamme tänä vuonna, ja olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa heidät tervetulleiksi joukkoomme. Layer Groupin kannalta kauppa tarkoittaa, että konsernin läsnäolo vahvistuu jälleen uudella alueella ja saamme joukkoomme yrityksen, joka on tunnettu korkeasta laadustaan. Juuri tällaisia yrityksiä ja yrittäjiä haluamme lisää konserniimme, sanoo Layer Groupin toimitusjohtaja John Strand.


Målerifixarna i Linköping on perinteinen maalausyritys, jolla on vahva markkina-asema ja hyvä kannattavuushistoria. Liiketoiminnan perustan muodostavat Linköpingin julkisten asunto-osakeyhtiöiden kanssa tehdyt puitesopimukset, ja yrityksellä on osaamista myös kulttuurimuistomerkkien ja muiden vanhojen kiinteistöjen kunnostamisessa.


Layer Groupin tavoitteena on yritysostojen tahti hyvänä myös vuonna 2023. Huolellinen ostostrategiamme takaa, että saamme joukkoomme vahvoja, vakiintuneita ja kannattavia yrityksiä. Strategian lähtökohtana on, että konserniin lisätyissä yrityksissä on aina vahva yrittäjähenki ja lujat paikalliset juuret. Yhdessä voimme lisätä ammattimaisuutta, parantaa palvelujen laatua ja kohentaa kannattavuutta tarjoamalla yrittäjille kumppanuuksia ja parhaat toimintaedellytykset.


- Olemme ylpeitä päästessämme osaksi Layer Groupia, sillä tiedämme, että he haluavat konserniinsa vain parhaat maalausyritykset. Se, että meistä tulee osa Ruotsin suurinta pintamaalausyritystä ja saamme Layer Groupista erittäin vahvan omistajan, turvaa sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme tulevaisuuden, toteaa Målerifixarna i Linköpingin toimitusjohtaja Marcus Wistrand.


Målerifixarna i Linköping AB
Målerifixarna i Linköping perustettiin vuonna 2006, ja omistajina ovat tähän päivään asti olleet Marcus Wistrand ja Johan Hansson, jotka vastaavat päivittäisestä liiketoiminnasta. Målerifixarna on reilun 20 työntekijän täyden palvelun yritys, joka pystyy tarjoamaan kaikki maalausalan palvelut. Liiketoiminnan pääpaino on kuitenkin puitesopimuksissa, kunnossapidossa, huollossa ja korjauksessa sekä ulkomaalauksessa ja huoneisto- ja ikkunaremonteissa.