3 Jul 2023

Layer Group AB:n uusi hallituksen puheenjohtaja luo pitkäjänteisen ja houkuttelevan pohjoismaisen yrityksen.

Jan-Olof Backman on valittu uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi Layer Group AB:n vuosikokouksessa. Lars Österberg luovuttaa siten aiemman asemansa Backmanille, mutta jatkaa hallituksen jäsenenä.

Jan Olof Backman
Jan-Olof Backman

Jan-Olof Backmanilla on laaja kokemus eri toimialoilta ja hän on aiemmin rakentanut ja johtanut menestyviä yrityksiä, kuten Flygbolagetia ja Coor Facility Managementia, joka saavutti 8 miljardin SEK:n liikevaihdon ja työllistää 8 000 työntekijää. Hänen vankka kokemus tulee edistämään Layer Groupin työtä liiketoiminnan kehittämisessä ja myynnissä. 

"Jan-Olof Backmanilla on vaikuttava ansioluettelo ja hän on osoittanut kykenevänsä rakentamaan markkinoille houkuttelevia menestyviä yrityksiä. Hänen liittymisensä kasvattaa ammattimaisuuttamme entisestään, ja olen varma, että hän tulee johtamaan hallitustamme erittäin tehokkaasti ja pragmaattisesti. Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä Jan-Olofin valinnasta uudeksi puheenjohtajaksemme", sanoo John Strand, CEO ja konsernijohtaja, Layer Group.

 "Ensisijainen tavoitteeni on tutustua Layer Groupin liiketoimintamalliin ja siihen, miten he kohtelevat asiakkaita ja työntekijöitä. Olen itse rakentanut yrityksiä ja olen utelias kuinka konserniin kuuluvat tytäryhtiöt on organisoitu ja miten ne toimivat paikallisesti. Käytyäni muutamassa toimipisteessä olen vaikuttunut yrittäjyydestä ja etenemiskyvystä, jonka olen tähän mennessä nähnyt. Aion jatkaa Layer Groupin jo aloittamaa työtä - luoda konsernin ja yrityksen, joka kehittää ja houkuttelee työntekijöitä, joka tukee, haastaa ja motivoi, ja joka saavuttaa alan johtavan aseman kestävällä ja pitkäjänteisellä työskentelytavalla. Keskeistä on herättää ja ylläpitää mielenkiintoa kaikkien kohderyhmiemme keskuudessa", sanoo Jan-Olof Backman. 

Backmanin aloittaessa meidän ohjaavat periaattemme ovat jatkuva kasvu kohti pohjoismaiden johtavaa konsernia ja kestävä liiketoiminta. Ruotsissa voimme jo tarjota palvelujamme lähes koko maassa pohjoisesta etelään. Suomessa olemme vasta aloittaneet matkamme. Yhdessä olemme tänään 55 yritystä ja yli 1600 työntekijää, jotka yhdessä tekevät 2,3 miljardin kruunun liikevaihdon.