21 Aug 2023

Anna Ortolanis aloitti Layer Groupin uutena talousjohtajana

21. elokuuta Anna Ortolanis aloitti Layer Groupin uutena talousjohtajana. Hänellä on pitkä ja laaja kokemus talouden johtotehtävistä ja hän tulee olemaan suuri voimavara työssämme eteenpäin.

Anna Ortolanis2
Anna Ortolanis

Layer Group koostuu kokeneimmista ja arvostetuimmista pintakäsittelyalan yrityksistä, ja tehtävänämme on yhdistää olemassa olevat ja uudet yritykset kannattavaksi ja kestäväksi konserniksi. Tämä asettaa suuria vaatimuksia taloudelliselle ohjaukselle, ja tässä roolissa Anna Ortolaniksella tulee olemaan ratkaiseva asema.

-Kasvumme myötä on tarve Annan osaamiselle kasvanut. Hänellä on vankkaa kokemusta eri toimialoilta ja rooleista, mikä sopii hyvin Layer Groupille. Tiedän, että hänellä on tarvittava kyky siirtää Layer Group seuraavalle tasolle", sanoo John Strand, Layer Groupin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja.

-Olen saanut hyvän käsityksen siitä, mitä olen nähnyt ja niistä ihmisistä, joihin olen tutustunut. Pidän Layer Groupin yritysten sitoutumisesta ja yrittäjähengestä. Kokemuksieni perusteella haluan jatkaa liiketoiminnan kehittämistä ja luoda kestäviä prosesseja yrityksessä, joka on jatkuvassa kehityksessä", sanoo Anna Ortolanis.

Anna Ortolanis jatkaa Layer Groupin väliaikaisen talousjohtajan, Lars Kevsjön työtä, viimeksi Anna on ollut talousjohtajana Babyshopissa.