28 Apr 2023

Ann-Helén Ljungbergistä Layer Groupin henkilöstö- ja viestintäjohtaja

Ann-Helén Ljungberg aloitti tehtävässään 26. huhtikuuta ja vastaa jatkossa konsernin henkilöstö- ja viestintätyöstä. Tehtävään kuuluu pitkäjänteinen työ yrityskulttuurin sekä johtamisen ja henkilöstön kehittämisen parissa. Lisäksi hän varmistaa, että viestintärakenne tukee konsernin menestystä.

Ann Helen Låg

Ann-Helén Ljungbergillä on vahva kokemus henkilöstöjohtajana ja muissa johtavissa henkilöstöalan tehtävissä eri toimialoilla. Viimeksi hän työskenteli Sandbäckens-yhtiön henkilöstöjohtajana, ja tehtävässään hän rakensi henkilöstöhallintoa sen ajatuksen pohjalta, että jokaisen johtajan on pystyttävä hoitamaan omat henkilöstöasiansa, mutta yhdenmukaisesti, jotta palkka- ja henkilöstöhallinnosta tulee sujuvaa. Kasvuyrityksissä on myös tärkeää varmistaa hyvä osaamisen saanti, jotta liiketoiminnan menestys voidaan varmistaa henkilöstön vaihtuessa ja markkinoiden muuttuessa.

- Minulla on ollut nyt muutama tehokas työpäivä Layer Groupissa. Pyrin aluksi saamaan kuvan siitä, miten Layer toimii, jotta voin rakentaa henkilöstöhallinnon ja viestinnän ympärille rakenteen, jota sekä toivotaan että tarvitaan. Työskentelen mielelläni yrittäjien kanssa, sillä heille liiketoiminta on todella tärkeää. Alkuvaiheessa tutustun kaikkiin yrityksiin, jotta saan mahdollisimman hyvän kokonaiskuvan, Ann-Helén Ljungberg sanoo.

- Meidän kaltaisessamme organisaatiossa, jossa työntekijöiden osaaminen ja tarmokkuus ovat yhtiön suurin menestystekijä, Ann-Helén Ljungbergistä tulee merkittävä voimavara. Hänen aloitettuaan työt vaihdamme nyt seuraavalle vaihteelle kestävässä ja pitkäjänteisessä työssä, jota teemme työntekijöiden kehittämiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi, toteaa Layer Groupin toimitusjohtaja John Strand.